Skip to main content

De deur staat altijd voor je open!
Voel je thuis, bij de sterkst groeiende crypto community van Het Crypto Huis!

Het Team in Huis

Blockchain, Cryptocurrency Trading & Mindset. Mijns inziens kunnen deze 3 aspecten jouw wereld compleet veranderen!

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin. Ik heb flinke pieken en dalen in de markt meegemaakt, maar bekeek dit volledig vanaf de zijlijn. In 2017 heb ik mijn eerste altcoins gekocht. Echter zag ik mijn waarde in Bitcoin alleen maar verminderen, wat natuurlijk totaal niet de bedoeling was. Daarom besloot ik zo veel mogelijk kennis tot me te nemen en na het leren van goed onderzoek doen naar altcoins logen de resultaten er niet om. Met een aantal altcoins behaalde ik een stijging van maar liefst 17.000% binnen mijn portfolio! Toen ik daarna ook weer veel waarde verloor besloot ik mijzelf te gaan verdiepen in het traden van Cryptocurrency, want ik zag in, dat hier veel geld in te verdienen valt!

Doordat mijn reis verliep van een beginnende investeerder, naar verliezen, naar winsten en ik daarna nog een aantal keren grote verliezen heb geleden, weet ik precies welke fouten jij niet moet maken. Ik deel daarom graag al mijn kennis en ervaring om er voor te waken dat jij niet dezelfde fouten maakt als ik in het begin deed. De afgelopen jaren heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd en ben ik hier vervolgens in de praktijk keihard mee aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in leuke winst percentages waardoor ik momenteel goed kan leven van mijn crypto trades! Heb jij dus een vraag betreft het traden van Cryptocurrency? Neem dan gerust contact met mij op want ik sta open voor al jouw vragen!

Crypto Trading Community:
Wil jij exact weten welke trades ik doe en wanneer ik in een coin stap of er juist weer uit ga? Word dan lid van ons Crypto Trading Community! Hierin houd ik onze members continu op de hoogte van mijn trades, met een complete onderbouwing waarom ik zo handel. Ik hoop snel iets van je te horen!

#HappyTrading

De beste Crypto VIP Training Mindset

 • Aanbieding!

  VIP TRADING MEMBER – 1 MAAND

  Oorspronkelijke prijs was: € 170,00.Huidige prijs is: € 129,95.
 • Aanbieding!

  VIP TRADING MEMBER – 12 MAANDEN

  Oorspronkelijke prijs was: € 1.595,00.Huidige prijs is: € 1.199,00.
 • Aanbieding!

  VIP TRADING MEMBER – 6 MAANDEN

  Oorspronkelijke prijs was: € 849,00.Huidige prijs is: € 699,00.
 • Aanbieding!

  VIP TRADING MEMBER – 3 MAANDEN

  Oorspronkelijke prijs was: € 450,00.Huidige prijs is: € 385,00.

Onze masterclass

 • Aanbieding!

  Beginnen met (day)traden (PRE-ORDER ACTIE)

  Oorspronkelijke prijs was: € 349,95.Huidige prijs is: € 174,95.
 • Trading, Risicomanagement & Mindset (NL)

   275,00

Daytrading Community

Wordt lid van onze daytrading community