Trading & Mindset | Alles in één!

499.95

Leer alles over:
– Trading voorbereidingen
– Fibonacci
– Mindset (NLP)
– Riskmanagement
– Welke Technische indicatoren & oscillatoren er zijn
– Patronen
– Het creëren van JOUW eigen tradingstijl
– Basis Elliott Wave
– Boekhouding & Tools
– TOEGANG tot het studentenkanaal voor Feedback op jouw charts
– GRATIS Trade checklist

Elliott Wave Theorie Cursus

Altijd al meer willen weten en leren over Elliott Wave theorie? Elke vrijdagavond worden er twee nieuwe lessen toegevoegd aan het ONLINE lesprogramma. De lessen worden langzaam opgebouwd zodat je niet voor verassing komt te staan. De eerste twee lessen worden vrijdag 12 februari gepubliceerd. Als afsluiting van de les, worden er nog een aantal vragen gesteld om te toetsen of jij de stof al goed beheerst of juist niet.

Ook voor alle deelnemers van de cursus wordt er een apart Telegram chat kanaal geopend zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de stof en natuurlijk grafieken met elkaar kunnen delen.

Word jij de volgende Elliott Wave Expert!?

 

Categorie:

Beschrijving

Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! + Elliott Wave Cursus!

Deze cursus is voor iedereen die graag wil weten hoe je kunt beginnen met traden.

In deze cursus gaan we vanaf beginnersniveau langzamerhand steeds meer de diepte in. De cursus is dus uitermate geschikt voor mensen zonder voorkennis. Met deze cursus wordt jij stap voor stap een steeds succesvolle trader. Maar niet te vergeten, de mindset en het riskmanagement is 1 van de belangrijkste factoren in trading. En daarom hebben wij er voor gekozen om dit zo uitgebreid mogelijk te behandelen. Met de kennis die jij in deze training opdoet heb je een goede basis om jezelf verder te ontwikkelen tot een professionele trader.

In de hoofdstukken vind je een videotraining en mocht je iets niet begrijpen dan kan je met vragen altijd bij je trainer terecht! Je krijgt als student van Het Crypto Huis namelijk exclusieve toegang tot Het Crypto Huis Studenten Telegram kanaal. Hier zijn de trainers/mentors van Het Crypto Huis aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en jou feedback te geven op jou gemaakte analyses.

 

Ga naar de bovenkant