Alles in 1 cursus – Hoe werkt deze revolutionaire technologie?| Blockchain 1.0 & 2.0 |

114.95

Deze cryptocurrency cursus is voor iedereen die graag wil weten hoe Ethereum werkt en wat Smart Contracts en DAPP’s zijn!

Deze cryptocurrency cursus is het vervolg op onze Bitcoin & Blockchain 1.0 cursus en wij raden je dan ook aan om om met die cursus te beginnen. Mocht je al weten hoe Bitcoin & Blockchain 1.0 werkt, dan kan je gelijk met deze cursus beginnen.

Categorie:

Beschrijving

Bitcoin & Blockchain 1.0 cursus – Hoe werkt deze revolutionaire technologie?

Met de kennis die jij in deze training opdoet heb je een goede basis in huis om de werking van de blockchain te begrijpen en ook aan andere mensen uit te leggen. Je zal hierdoor ook in staat zijn om jezelf verder te verdiepen en zelf nog meer kennis te vergaren op dit gebied, omdat je de basis fundamenten begrijpt.

In de hoofdstukken vind je een videotraining en aansluitend zal aan de hand van een quiz worden getoetst of je de behandelde stof hebt begrepen. Zo kun jij jezelf toetsen en mocht je iets niet begrijpen dan kan je met vragen altijd bij je trainer terecht! Je krijgt als student van Het Crypto Huis namelijk exclusieve toegang tot Het Crypto Huis Studenten Telegram kanaal. Hier zijn de trainers/mentors van Het Crypto Huis aanwezig om jouw vragen te beantwoorden!

Het vervolg op deze cursus is de cursus “Ethereum & Blockchain 2.0” waarin we dieper in zullen gaan op de mogelijkheid om te programmeren op de blockchain.

Ethereum & Blockchain 2.0 cursus – Hoe werkt deze revolutionaire technologie?

We beginnen met de basis en leggen allereerst de verschillen uit tussen blockchain 1.0 en blockchain 2.0. Vervolgens laten we je kennis maken met de Ethereum Virtual Machine en leggen we je uit waarom deze zo belangrijk is. We gaan daarna in op het nut van Ethereum GAS, het verschil tussen het UTXO en het Account model en we leggen uit wat Tokens, Smart Contracts en Dapps zijn en wat er wordt bedoeld met Web 3.0. Uiteraard heeft Ethereum ook zo zijn beperkingen en we behandelen welke dit zijn en wat de mogelijke oplossingen hiervoor zijn waaraan nu hard wordt gewerkt door de Ethereum ontwikkelaars.

Als we de technische aspecten hebben behandeld laten we je ook zien wat de belangrijkste Ethereum Hacks zijn geweest en leggen we uit hoe een hele kleine fout in de code enorme gevolgen kan hebben.

In het vervolg van deze cursus proberen we een beeld te schetsen van wat de mogelijkheden die Smart Contracts en Dapps bieden voor impact zullen hebben op onze huidige economie. Men spreekt namelijk vaak van de “Token Economie” en we behandelen uitgebreid wat hiermee wordt bedoeld.

Tot slot behandelen we de functie en rol van “Nationale Cryptocurrencies”, het verschil tussen “open blockchains” en “gesloten blockchains” en wat er wordt bedoeld met “blockchain als een service”. We sluiten de training af met 9 praktijk voorbeelden van hoe blockchain kan worden toegepast in verschillende sectoren en wat de voordelen hiervan zouden zijn.

Met de kennis die jij in deze training opdoet heb je een goede basis in huis om de werking van de blockchain te begrijpen en ook aan andere mensen uit te leggen. Je weet ook wat smart contracts zijn en hoe deze in de toekomst waarschijnlijk veel sectoren compleet gaan veranderen. Je zal hierdoor ook in staat zijn om jezelf verder te verdiepen en zelf nog meer kennis te vergaren op dit gebied, omdat je de basis fundamenten begrijpt.

In de hoofdstukken vind je een videotraining en aansluitend zal aan de hand van een quiz worden getoetst of je de behandelde stof hebt begrepen. Zo kun jij jezelf toetsen en mocht je iets niet begrijpen dan kan je met vragen altijd bij je trainer terecht! Je krijgt als student van Het Crypto Huis namelijk exclusieve toegang tot Het Crypto Huis Studenten Telegram kanaal. Hier zijn de trainers/mentors van Het Crypto Huis aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Je staat er dus nooit alleen voor!

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant