Bitcoin & Blockchain 1.0 – Hoe werkt deze revolutionaire technologie?

66.07

Deze cryptocurrency cursus / bitcoin cursus is voor iedereen die graag wil weten hoe de techniek achter Bitcoin werkt!

In deze cursus gaan we vanaf beginnersniveau langzamerhand steeds meer de diepte in. De cursus is dus uitermate geschikt voor mensen zonder voorkennis, die willen weten wat Bitcoin is en wat blockchain is, maar niet weten waar ze moeten beginnen. We behandelen onderwerpen zoals cryptografie, decentralisatie, consensus, mining, wallets, proof of work, etc.

Categorie:

Beschrijving

Bitcoin & Blockchain 1.0 cursus – Hoe werkt deze revolutionaire technologie?

Met de kennis die jij in deze training opdoet heb je een goede basis in huis om de werking van de blockchain te begrijpen en ook aan andere mensen uit te leggen. Je zal hierdoor ook in staat zijn om jezelf verder te verdiepen en zelf nog meer kennis te vergaren op dit gebied, omdat je de basis fundamenten begrijpt.

In de hoofdstukken vind je een videotraining en aansluitend zal aan de hand van een quiz worden getoetst of je de behandelde stof hebt begrepen. Zo kun jij jezelf toetsen en mocht je iets niet begrijpen dan kan je met vragen altijd bij je trainer terecht! Je krijgt als student van Het Crypto Huis namelijk exclusieve toegang tot Het Crypto Huis Studenten Telegram kanaal. Hier zijn de trainers/mentors van Het Crypto Huis aanwezig om jouw vragen te beantwoorden!

Het vervolg op deze cursus is de cursus “Ethereum & Blockchain 2.0” waarin we dieper in zullen gaan op de mogelijkheid om te programmeren op de blockchain.

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant