Welkom!

Leuk dat jij op ons Premium Kanaal pagina bent beland. Heb jij behoefte om Premium Member te worden? Lees hieronder wat jij van ons kunt verwachten!

.
Het Premium Kanaal
is speciaal ontwikkeld voor personen die weinig tijd hebben maar wel willen (leren) traden.
Dat betekend dat wij het onderzoek doen naar een coin, wij delen de gevonden informatie in onze premium kanaal en vertellen onze uitgebreide mening hierover.
Ook selecteren wij korte termijn trade mogelijkheden voor jullie. Deze korte termijn trades delen wij met jullie, zodat jullie hierop kunnen inspelen en van kunnen leren. Met korte termijn trades bedoelen wij:
– Bitcoin (BitMex: Long of Short met targets)
– Altcoins (Alleen wanneer wij een korte rally zien aankomen)

Wij delen uitsluitend deze signalen met jullie in het premium kanaal met als doeleinden dat jullie kunnen leren waarom wij dit zien als een goede trade mogelijkheid.
Deze analyses zijn NIET bedoeld als FINANCIEEL ADVIES maar zijn bedoeld voor educatieve doeleinden.

Ook houden wij voor onze premium members 1 keer per week een live webinar. Tijdens dit webinar behandel ik de technische analyse van Bitcoin en Ethereum en ik deel met jullie de nieuwe cryptocurrency/ICO’s waar ik in ben gegaan en waarom. Als afsluiting kunnen jullie mij, Elroy, alle vragen stellen betreft cryptocurrencies en/of ICO’s. Ik zal van de gevraagde cryptocurrencies de technische analyse LIVE behandelen.

Ontdek de percentages die jij vandaag nog kunt maken!
Wacht niet langer en word vandaag nog Premium Member!

JA, IK WIL PREMIUM MEMBER WORDEN!!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag over een training? Of wil jij met ons in contact komen? Geen probleem! Onze deur staat altijd voor jou open! Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

WAT KUNNEN WE VOOR JOU BETEKENEN?