CryptoCurrency Trading School


Het Cryptocurrency Trading School is meer dan alleen een cursus. Het betreft namelijk een 8-weeks lesprogramma. Het lesprogramma is online in het digitale klaslokaal. Er wordt les gegeven aan maximaal 12 studenten voor een periode van 8 weken.

De lessen zijn (op voorbehoud) op donderdag van 19:15 tot en met 20:30 met nog een half uur uitloop om vragen en diepgaande stof te behandelen. Ik kijk dan met jou mee om je vraag te beantwoorden. Dit kan door middel van screen share, oftewel jij deelt jouw scherm, jouw idee/vraag en wij doorlopen het gezamenlijk.

Ook in de 8 weekse periode kom je in het Studenten Telegram kanaal waar jullie het opgegeven huiswerk met elkaar kunnen bespreken, maar waar ik ook het huiswerk nakijk. Ook zorg ik ervoor dat je commitment blijft. Namelijk met een kleine groep is er ruimte voor persoonlijke aandacht en controleer ik (Elroy) op aanwezigheid in het digitale klaslokaal.

Bij de aanmelding wil ik graag weten waar jij op wilt focussen, waar jij tegenaan loopt en hoeveel kennis jij al heb opgedaan met trading en het maken van technische analyse. Het lesprogramma is dus voor iedereen bedoeld. Voor zowel beginners al gevorderd, en wie weet vind jij  (trading) buddy om elkaar nog scherper te houden!

Het team van Het Crypto Huis Hoopt jou te zien in de digitale leeromgeving!

Max 12 studenten

Vol = Vol