Loading...

Cryptocurrency kopen

/Cryptocurrency kopen
Cryptocurrency kopen2019-05-27T12:39:45+00:00

Waar kan ik cryptocurrencies kopen?

Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Allereerst kun je op allerlei verschillende manieren cryptocurrencies kopen. Je kunt het doen via een website waar je met iDEAL betaald en vervolgens de desbetreffende crypto coin gestort krijgt in je wallet. Je kunt er ook voor kiezen om een coin aan te schaffen op een exchange. In dit artikel nemen wij jou mee in het proces om cryptocurrencies aan te schaffen bij Bitcoin Meester.

1. Cryptocurrencies kopen via Bitcoin Meester

Aanmelden op Bitcoin Meester

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Bitcoin Meester.

Stap 2: Klik op “Open een account”.

Stap 3: Voer jouw persoonlijke gegevens in gevolgd door “account aanmaken”. Binnen enkele seconden krijg je een activatiemail op het door jou ingevulde e-mailadres.

Het verificatieproces

Als je bij Bitcoin Meester een account aanmaakt, kun je wekelijks zonder verificatie voor € 100,00 per week aan cryptocurrency aanschaffen. Wil je dit verhogen is een rekeningverificatie noodzakelijk. Hierdoor krijg je een limiet van € 1.500,00 per week. Ben je zo tevreden met Bitcoin Meester en wil je een nog hoger limiet? Dan is een identiteitsverificatie vereist.

Coins kopen en versturen naar een exchange.

Stap 1: Ga naar de site van Bitcoin Meester en log in met je persoonlijke gegevens.

Stap 2: Het is bij Bitcoin Meester noodzakelijk om eerst krediet op het account te zetten. Klik hiervoor op de homepagina op de button “Euro’s storten”. Voer het gewenst bedrag in, met een minimum van € 10,00 en betaal met iDeal.. Binnen enkele seconden verschijnt het krediet op je account.

Stap 3: Wanneer je tegoed op je account heb gezet kan je via de knop “Munten kopen” de cryptocurrency kiezen die je wil aanschaffen. Bitcoin Meester biedt een groot assortiment van coins aan. Het aanschaffen van coins is goedkoper als dit in één keer met een groot bedrag wordt gedaan dan wanneer dit meerdere keren voor kleinere bedragen wordt gedaan. Dit in verband met de transactiekosten.

Stap 4: De coins kun je sturen naar een wallet adres van een exchange. Hoe je aan dit wallet adres komt is HIERte vinden. Kopieer het wallet adres van de betreffende munt en plak deze bij Bitcoin Meester in het invulveld waar ze om het wallet adres vragen. Je kan er ook voor kiezen om de coins op Bitcoin Meester te laten staan.

Kom je er toch niet uit?

Neem dan even contact op met Bitcoin Meester via:

085 007 6000

helpdesk@bitcoinmeester.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag over een training? Of wil jij met ons in contact komen? Geen probleem! Onze deur staat altijd voor jou open! Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

WAT KUNNEN WE VOOR JOU BETEKENEN?