Crypto Benelux Podcast #003 NU online!

 

Het Crypto Huis en CryptoBenelux.com lijken een goede combi te zijn want ook deze editie mochten wij weer deelnemen aan de CryptoBenelux Podcast. Aangezien Patrick de vorige keer was ‘aangeschoven’ was het deze keer weer de beurt aan onze eigen TA specialist Elroy! Tevens was er een nieuwe gast aanwezig: Kevin van Coinbaas.com. Samen met de bekende gezichten van Robert en Max van CryptoBenelux hebben ze weer diverse crypto nieuwsitems besproken. Hieronder een samenvatting van de onderwerpen die voorbij zijn gekomen.

 

#LOUISVUITTON

 

Na een kleine persoonlijke introductie van Kevin en zijn bedrijf Coinbaas.com kreeg Max zoals inmiddels gebruikelijk de eerste #Hashtag voorgeschoteld. Deze #Hashtag was in dit geval #LouisVuittoin. De afgelopen week heeft Louis Vuitton, of zoals Max aangaf eigenlijk het moederbedrijf van Louis Vuitton, namelijk aangegeven een eigen blockchain op te willen zetten om de echtheid van goederen te kunnen vastleggen. Ze willen blockchain dus inzetten in hun eigen supply chain en zodoende namaakproducten proberen tegen te gaan. (5.10)

Vervolgens brengt Kevin van Coinbaas.com het onderwerp Hashgraph als mogelijke opvolger of alternatief voor blockchain aan bod (8:18). Dit brengt tevens de discussie over decentralisatie en verschillende mogelijkheden en behoeften vanuit het huidige systeem op gang.

 

#TESLATRON

 

De volgende hashtag is voor Elroy en die krijgt de #TESLATRON voor zijn kiezen (15:38). Hiermee doelt Robert natuurlijk op alle tumult die is ontstaan rondom de winactie van Tron (TRX). Justin Sun van Tron zou namelijk een Tesla weggeven bij een winactie, maar de wijze waarop deze winactie is verlopen is nu niet bepaald professioneel en eerlijk te noemen. Dit zet dan ook gelijk vraagtekens bij de professionaliteit van Tron als project en team op zich.

 

#BULLRUN

 

De derde hashtag in deze podcast is voor Kevin van Coinbaas.com en Kevin krijgt de hashtag #Bullrun. Hij krijgt deze hashtag omdat het sentiment in de markt redelijk bullish lijkt, maar Kevin laat al snel blijken dat hij nog niet echt bullish is en wordt hierin ondersteund door onze eigen TA specialist Elroy.

 

Verder komen in deze podcast de volgende onderwerpen aan bod:

  • Trading bot & USDT (29:08)
  • IEO’s (Initial Exchange Offerings) (33:52)
  • AJAX – PSV voorspelling (41:13)
  • De Bitcoin prijsvoorspelling van Max (41:40)
  • Bitcoinmeester.nl list HPB (High Performance Blockchain) (43:00)
  • ABN, de Wallie wallet en het (strafbare?) anti crypto beleid van banken (44:53)
  • Skrill wallet, Unibet en crypto (47:55)
  • De podcast kijkcijfer analyse en correlatie met deelnemers 😉 (52:12)
  • Afsluiting (53:08)

 

Ben je nieuwsgierig? Kijk de Podcast dan hier: